Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals 2022 Parc de Nadal i més Nadal a Llavaneres 2022-2023
L'escape room es farà el 27 de desembre i el tió es farà els dies 28 i 29 de desembre

Aquestes festes, no us perdeu les activitats del Parc de Nadal que ha preparat la Regidoria de Joventut. Del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener, hi haurà tallers, contacontes i espectacles repartits per diferents espais del municipi per gaudir en família de les vacances nadalenques. Totes les activitats tenen entrada lliure però n'hi ha dues per a les quals cal fer reserva prèvia per poder organitzar millor l'afluència dels participants. Es tracta del Tió Gegant i de l'Escape Room.

Escape Room  

Una de les novetats d'aquest Parc de Nadal 2022-2023 és l'Escape Room 'Operació Diamant'. Posarem a prova les vostres habilitats. Us hi atreviu? Doncs serpà la tarda del 27 de desembre, a la Biblioteca municipal. Formeu equips i inscriviu-vos. Tot seguit us expliquem com...

Inscripcions a l'Escape Room, tancades.

Tió Gegant 

La Regidoria de Joventut també obre inscripcions perquè les famílies reservin cita amb el tió gegant de Llavaneres per aquest Nadal. L'activitat es farà els dies 28 i 29 de desembre, a la tarda, al Pavelló Municipal d'Esports. Si teniu infants a casa, trieu dia, hora i empleneu el formulari. 

Inscripcions al Tió Gegant, tancades.