Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies
25.01.2023
Publiquem les relatories de les set assemblees, la memòria final i l'enquesta de satisfacció

Un total de 71 veïns van participar en les assemblees telemàtiques del mes de novembre. Va ser la sisena edició del projecte Gent del Barri, una aposta de la Regidoria de Participació Ciutadana que es va estrenar la tardor del 2019. Serà també la darrera del mandat, ja que al mes de maig hi ha eleccions municipals.

Sis edicions d’un procés participatiu adreçat als veïns dels set barris de Llavaneres a través d’assemblees que han tingut un format híbrid, entre les primeres trobades presencials i les sessions telemàtiques estrenades a causa de la pandèmia.

El regidor de Participació Ciutadana, Gerard Viladomat, en fa una valoració molt positiva: «És un projecte consolidat que ha ajudat a estrènyer els vincles amb tot el territori i a establir nous interlocutors a tots els barris de Llavaneres. Ha estat una aposta de mandat juntament amb la posada en marxa de la figura dels regidors de barri.»

 Material de retorn 

Aquí podeu consultar la memòria del procés participatiu.
Aquí trobareu l'enllaç a les actes de les reunions.

 Enquesta 

Empleneu aquesta enquesta de satisfacció de Gent del Barri, tardor de 2022 per ajudar-nos a millorar futurs processos participatius.