Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Igualtat Notícies

L'Ajuntament de Llavaneres s'ha adherit al Pla comarcal per la diversitat sexual i de gènere (PLA LGBTI) 2022-2025 impulsat pel Consell Comarcal del Maresme. L'acord es va prendre per unanimitat en el ple municipal del 31 de gener.

El I Pla Comarcal per la Diversitat Sexual i de Gènere 2022-2025 és un instrument que el Consell Comarcal del Maresme posa a disposició dels ajuntaments per dur a terme polítiques LGTBI de manera transversal. Ha estat elaborat gràcies al suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració d’ajuntaments, entitats i agents de la comarca.

El pla es fonamenta en la perspectiva de la diversitat sexual i de gènere més enllà de l’acrònim LGTBI per oferir una mirada global del gènere i la sexualitat, que no només comprèn a les persones que s’identifiquen amb alguna de les lletres de l’acrònim, sinó al conjunt de la ciutadania. En el document s'hi expliquen les qüestions relacionades amb la diversitat sexual i de gènere a partir de quatre dimensions que conformen a totes les persones: el sexe, la identitat de gènere, l’expressió de gènere i l’orientació afectiva i sexual.

El document

Aquí podeu consultar o descarregar-vos el Pla comarcal per la diversitat sexual i de gènere.

Pla comarcal