Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Ārea de Serveis a les Persones Ocupaciķ Agenda 30-05-2023
A cārrec de Seshat.

OBJECTIUS:

• Cončixer els tipus d’aliments i la contaminaciķ a quč sķn susceptibles
• Aprendre pautes d’higiene, manipulaciķ i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions
• Cončixer la normativa en matčria d’alimentaciķ i altres problemes relacionats amb l’alimentaciķ no derivats de contaminacions com alˇlčrgies i intolerāncies

CONTINGUT DEL CURS:

• Els aliments

• Tipus d’aliments

• Contaminaciķ microbiana dels aliments

• Manipulaciķ i higiene alimentāria

• Higiene del manipulador

• Higiene del local

• Prāctiques higičniques per a la manipulaciķ d’ aliments

• Legislaciķ alimentāria aplicable

• Normativa actual genčrica

• Aliments alˇlčrgens i intolerāncies