Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Ocupació Agenda 14-06-2023
A càrrec de Montse Vilagrassa, tècnica d'Educació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Aula Mentor és una iniciativa del Ministeri d'Educació d'Espanya per promocionar l'aprenentatge al llarg de la vida en col·laboració amb altres institucions com ara ministeris, conselleries d'educació de les comunitats autònomes, centres educatius, ajuntaments i ONG.

OBJECTIUS:

El principal objectiu és millorar la qualificació professional de les persones adultes, ampliar-ne la cultura i promoure el desenvolupament de les seves capacitats, utilitzant entorns de formació recolzats en les tecnologies de la informació i de la comunicació.

Per aconseguir oferir cursos de qualitat, es planifica un sistema de control, avaluació i anàlisi de l'activitat d'alumnes, tutors, aules i el mateix sistema, que permet la contínua actualització i perfeccionament de tots els elements i les actuacions en el model de formació.

Un altre objectiu important d'Aula Mentor és oferir la màxima flexibilitat possible: l'alumnat planifica el seu propi itinerari formatiu, estableix la data d'inici i fi de curs, determinant-ne el ritme de treball i triant tant l'horari com el lloc on voleu fer el curs.

DESTINATARIS:

El perfil de lalumnat de lAula Mentor és molt variat: Des d' alumnes amb estudis universitaris, a alumnes sense cap titulació, en funció del curs triat.

La flexibilitat que ofereix el sistema permet a treballadors en actiu o estudiants amb poca disponibilitat de temps, finalitzar amb èxit els cursos.

A més, el fet de disposar de tots els materials en línia i la gran oferta d'aules a tot el país suposa un avantatge addicional als professionals que es veuen obligats a desplaçar-se de manera contínua.

La motivació per la qual es matricula un alumne als cursos Mentor també és diversa: des d'iniciar-se en una nova àrea, fins a perfeccionar o certificar coneixements ja adquirits.