Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2023 Forma't en salut 2023
S'hi inclou un apartat amb propostes per a persones joves

Les regidories de Salut Pública i Joventut uneixen esforços per oferir aquest 2023 un cicle de 'Forma't en salut' per a totes les edats. El 'Forma't en salut' 2023 inclou un apartat per a joves, a més de les propostes genèriques i més específiques per a gent gran amb què es va posar en marxa l'any passat. Les inscripcions es poden fer de manera telemàtica a través del formulari web que trobareu aquí.

Seran unes catorze activitats, entre tallers i xerrades, a partir d'aquest mes d'abril i fins al desembre, per fomentar i treballar el benestar emocional i físic de les persones. Les anirem anunciant, amb tots els detalls, a mesura que es concretin les dates. Caldrà inscripció prèvia però participar-hi serà gratuït. Tota la informació, actualitzada, la trobareu al marc ajllavaneres.cat/formatensalut23.

De moment, aquestes són les propostes:

 PER A JOVES 

 GENT GRAN 

 TOTS ELS PÚBLICS 

NOTA | La xerrada sobre addicció a les pantalles i a les xarxes socials prevista per al 20 d'abril s'ha ajornat per manca d'inscrits. Si hi esteu interessats, podeu adreçar un correu a joventut@ajllavaneres.cat perquè us inscriguin per a la propera convocatòria.