Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis a les Persones Comunicaciˇ NotÝcies
Llavaneres estrena els dos pavellons com a colĚlegis electorals

Aquest diumenge 28 de maig se celebren eleccions per escollir la composiciˇ dels ajuntaments. A Llavaneres estrenem colĚlegis electorals. Els dos pavellons, l'antic equipament del carrer dels Contrabandistes i el nou poliesportiu de l'avinguda de Sant Andreu, seran les seus electorals on els ve´ns podran exercir el seu dret a vot. A Llavaneres, aquest diumenge 28 de maig, hi ha 8.545 persones cridades a les urnes. Al pavellˇ antic hi podran votar 4.715 electors; i al nou Pavellˇ Municipal d'Esports, 3.830.

Aquest diumenge, els electors de Llavaneres tenen l'encàrrec d'escollir els 17 regidors que formaran part de l’Ajuntament el proper mandat. Justament, dimarts al vespre, el ple de l'Ajuntament va tancar el mandat 2019-2023 amb una darrera sessió extraordinària.

Per al 28M, al poble es tornaran a constituir dos col·legis electorals; la novetat és la seva ubicació. Els votants, en funció del lloc de residència, hauran d'anar al pavelló antic (que substuteix l'antiga Escola Labandària) o bé al nou Pavelló Municipal d'Esports (en comptes de l'Escola Serena Vall). Els dos col·legis electorals obriran les portes de les 9 del matí a les 8 del vespre. El primer tindrà vuit meses i el segon, set. Aquesta és la distribució dels votants:

Col·legis electorals

Eleccions municipals 28M

 El 28M, al web 

Si voleu tenir tota la informació de les candidatures que es presenten, així com accedir als debats electorals i saber la programació especial de Ràdio Llavaneres per al proper diumenge, accediu a l’espai web dedicat a eleccions municipals del 28M.