Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2023 Festa Major de La Minerva 2023
Us avancem els plats forts de La Minerva 2023

Compte enrere per a la Festa Major d'estiu de Llavaneres, La Minerva 2023. Els dies centrals de la festa els viurem del 14 al 17 de juliol, però hi ha més dies i més propostes. Voleu saber quines són algunes de les actuacions que tindrem aquest juliol a Llavaneres?  

 Primeres propostes 

Un dels reclams del cap de setmana del dissabte 8 i diumenge 9 de juliol serà la sessió doble de la nova proposta de la companyia de teatre local. Aquest estiu, La Inestable pujarà a l'escenari el conegut musical Mamma Mia. Les sessions es faran a les 22 hores, tant dissabte com diumenge, al parc de Ca l'Alfaro. A més, torna la trobada de puntaires.

Un altre dels ingredients del segon cap de setmana de juliol és la crida ciutadana del Mulla't per l'esclerosi múltiple -a les 12 hores, hi haurà tirada simultània a la piscina municipal i durant tot el matí es recolliran donatius per a la campanya solidària- i també l'actuació d'Esperit de Joventut. 

 Cap de setmana central 

Els dies centrals de La Minerva 23 començaran amb la Nit Jove, just divendres 14 de juliol, que comptarà amb les actuacions de Sander Clasen & The Band Of Sand, Jazz Woman i El Pony Pisador.

L'endemà a la nit, dissabte 15 de juliol, el ball de festa major el signaran les Orquestres per la Llibertat; un espectacle on participen els fundadors de La Salseta del Poble Sec, l'Orquestra Platería i Huapachà Combo. Aquestes orquestres van ser una resposta festiva, durant els anys de la dictadura de Franco, així com una reivindicació de les festes populars. 

Musicalment parlant, diumenge 16 de juliol serà el torn d'un dels clàssics indicutibles de la Festa Major d'estiu de Llavaneres: l'Orquestra Maravella; i per al públic infantil s'aposta per l'actuació de Xiula.

Un cap de setmana en què no hi faltarà les tradicions: tindrem correfoc i castellers. I diumenge arriba una de les novetats de La Minerva 23, pensada per als més joves: una banyada nocturna a la piscina amb sessió de DJ.

Ja dilluns 17 de juliol, que és festiu local, a la piscina municipal hi haurà inflables i, a la nit, La Minerva 23 s'acomiadarà des de la platja amb el tradicional castell de focs d'artifici.

Altres ingredients seran les propostes esportives, les activitats pensades per als més joves i el Minerva Market gastronòmic... 

 Properament, us compartirem el programa de la Festa Major d'estiu i us el farem arribar a les bústies. 

 El rètol 

La Minerva 23