Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Població Els plens municipals

El ple de l'Ajuntament de Llavaneres va donar suport, dimarts 28 d'agost, en sessió extraordinària, a l’expedient de modificació del Pressupost General número 6/2023, per import de 785.051 €. Aquesta modificació pressupostària consta de crèdits extraordinaris, per valor de 61.739 €, i suplements de crèdit, per import de 723.312 €. L'aprovació d'aquest punt va ser possible als vots favorables del PSC, PP, Acord per Llavaneres, Movem Llavaneres i d'Oriol Giralt, regidor no adscrit apartir d'aquest ple. ERC i Junts per Llavaneres s'hi van abstenir.

La sessió també va servir per comunicar que el regidor Oriol Giralt ha abandonat el Grup Municipal de Junts per Llavaneres-Compromís Municipal (CM) i, en conseqüència, ha passat a la situació de regidor no adscrit. A tots els efectes, Oriol Giralt formarà part de tots els òrgans municipals amb veu i vot, d’acord amb la jurisprudència establerta pel Tribunal Constitucional. Aquest fet ha obligat a modificar la ponderació de vot del Grup Municipal de Junts per Llavaneres-Compromís Municipal (CM), que passa a tenir dos vots. A partir d'ara, la regidora Vanessa Bonamusa serà la representant titular de Junts per Llavaneres a la Comissió Informativa i la seva portaveu. 

Votacions

Excusa la seva absència el regidor d'ERC Gerard Viladomat.

Punt 1. Es posa en coneixement del ple quue el regidor Oriol Giralt deixa el Grup Municipal de Junts per Llavaneres-Compromís Municipal (CM) i passa a la situació de regidor no adscrit.

Punt 2. El Ple aprova per assentiment la modificació de la composició del Grup Municipal de Junts per Llavaneres-Compromís Municipal (CM) i de la portaveu titular del Grup al Ple de l’Ajuntament, la regidora Vanessa Bonamusa. 

Punt 3. El Ple aprova l’expedient de modificació del Pressupost General número 6/2023, per mitjà de crèdits extraordinaris i suplements de crèdit. S'aprova amb els vots a favor del PSC, PP, Acord per Llavaneres, Movem Llavaneres i el regidor no adscirt, Oriol Giralt, i les abstencions d'ERC i Junts per Llavaneres.

Ple 08-08-2023

Els plens, a YouTube i a Ràdio Llavaneres 

Podeu recuperar la sessió extraordinària del 8 d'agost en el canal de YouTube de l'Ajuntament de Llavaneres i podeu escoltar el podcast a radiollavaneres.cat.