Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis a les Persones Benestar Social NotÝcies
La festa tindrÓ lloc diumenge 24 de setembre al restaurant VilĚla Minerva

Diumenge 24 de setembre se celebra l'ediciˇ n˙mero 65 d'una de les festes mÚs arrelades del calendari festiu local: l'homenatge a la gent gran de Llavaneres. Una tradiciˇ que s'ha mantingut grÓcies a la feina i l'esforš del Patronat Local de la Vellesa, que organitza la festa amb el suport de l'Ajuntament. L'acte central de la celebraciˇ Ús un dinar de germanor amb actuacions musicals i es farÓ al restaurant VilĚla Minerva. Hi sˇn convidats tots els majors de 75 anys del poble. Els dies 4, 6 i 12 de setembre es formalitzaran les inscripcions al dinar: cal adrešar-se a la planta baixa de l'ajuntament.Save

PROGRAMA D'ACTES

11.30 hores, a l'església parroquial
Missa solemne

Tot seguit, al restaurant Vil·la Minerva*
Actuacions musicals

Dinar de germanor
Sorteig de regals
Sobretaula amb l'actuació d'Esperit de Joventut del Casal de la Gent Gran.

* El Patronat disposarà de servei d'autocar per portar els comensals des de la plaça de la Vila fins al restaurant, entre dos quarts d'una i una una, i per tornar-los entre les 17.30 h i les 18 h. 

Inscripció prèvia 

Per poder assistir al dinar és imprescindible inscriure's prèviament. El Patronat farà les inscripcions a la planta baixa de l'ajuntament (plaça de la Vila, 1) els dies 4 i 6 de setembre, de 18 a 19.30 hores, i el dimarts 12 de setembre, de 18 a 19 h.

Preu

Els majors de 75 anys estan convidats al dinar. El preu del dinar per acompanyants i simpatitzants serà de 35 euros. 

Voleu recuperar l'àlbum de fotos de l'any passat? Cliqueu aquí.

Actuacions musicals.