Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis Territorials Urbanisme NotÝcies
El nou govern municipal fa marxa enrere respecte l'obra, que havia topat amb l'oposiciˇ del ve´nat

L'Ajuntament de Llavaneres no cobrirÓ la pista poliesportiva del parc de Sant Pere. L'obra, que tambÚ inclo´a la construcciˇ d'un edifici per a vestidors, es va adjudicar a finals de l'anterior mandat per˛ el nou equip de govern municipal ha decidit cancelĚlar-ne el contracte d'execuciˇ.

Després de diverses reunions amb l'empresa, a finals del mes d'agost, el govern municipal i l'adjudicatària van arribar a un acord. L'empresa serà indemnitzada, segons la llei de contractes, amb un import de 12.745,66 euros.

L'alcalde, Àlex Neira, ha manifestat que "amb aquesta decisió es compleix un dels compromisos electorals", que també compartia amb els socis de govern del PSC, PP i Acord per Llavaneres, per aturar la construcció de la coberta. Neira afirma que aquest projecte havia provocat una "forta oposició per part de molts veïns". Finalment, l'alcalde ha avançat que els diners inclosos en el pressupost d'aquest 2023 per a l'execució de la coberta de la pista de Sant Pere es podran dedicar a "altres projectes prioritaris".

El contracte de construcció de la coberta es va adjudicar per un import de 514.075,17 euros, IVA inclòs, a l'empresa Rehatec Obres i Restauracions SAU i es va formalitzar l'1 de febrer de 2023. Aquí podeu consultar l'acord de la Junta de Govern Local (JGL) del desestiment de l'encàrrec.

Parc de Sant Pere  Parc de Sant Pere