Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Documents Marcs Societat 2023 Forma't 2023
Us presentem l'històric de propostes formatives del cicle per a l'ocupació i la formació de les 3 Viles

El cicle de formació Forma't va néixer fa més de deu anys amb l'objectiu d'oferir formació als veïns, empresaris i emprenedors de les 3 Viles, per ajudar a ajudar-los a millorar les competències necessàries per fer front a un mercat laboral cada cop més exigent i professionalitzat 

Durant tots aquests anys, l'oferta de formació ha estat molt variada i diversificada. A través del Forma't, s'ha treballat la capacitació digital, l'ús de les xarxes socials per a la recerca de feina o la selecció de personal. També s'ha apostat per la formació per obtenir certificacions oficials: conductor de carretó elevador, monitor de lleure o vetllador escolar; i no s'han deixat de banda propostes que ajudessin a treballar la gestió emocional: gestió de l'estrès, com afrontar la por o acompanyament per a la recerca de feina. Un altre objectiu ha estat fer costat al teixit empresarial, per contribuir a la millora de la digitalització dels negocis, del màrqueting digital i de la creació de contingut per les xarxes socials.

Les propostes es dissenyen cada any tenint en compte les necessitats del mercat laboral, les necessitats expressades pels veïns i les empreses a través de l'enquesta de necessitats formatives i l'anàlisi de les ofertes de feina en l'àmbit comarcal, així com les tendències del panorama social i econòmic.

 Deu anys de Forma't 

A continuació podeu consultar les propostes de les diferents edicions anuals del cicle.