Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2023 25N, contra la violčncia masclista
Les 3 Viles organitzen una marxa popular que se celebrarŕ dissabte 25 de novembre

Les regidories d'Igualtat dels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac organitzen la 1a Marxa Popular contra la Violčncia Masclista el proper dissabte 25 de novembre, al matí, en el marc de la commemoració del Dia Internacional contra la Violčncia envers les Dones. Les inscripcions estan obertes fins al 22 de novembre.

Sota el lema ‘Caminem contra la violència masclista’, les 3 Viles s’uneixen per lluitar contra la violència masclista amb una caminada popular que transcorrerà per Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d’Estrac i Sant Vicenç de Montalt. Hi haurà dos recorreguts: un de 7 km i un altre de 3 Km. La sortida del recorregut llarg es farà a les nou del matí des del parc de Sant Pere de Llavaneres; la marxa seguirà pel Port Balís i continuarà pel passeig marítim fins arribar a l’hotel Colon de Caldetes. Riera amunt, la comitiva arribarà a l’esplanada de Can muntanyà, on hi haurà un punt d’avituallament. Des d’aquest mateix punt, es donarà la sortida del recorregut curt. La ruta continuarà pels carrers de Caldetes fins arribar a la rotonda del restaurant Turó del Sol de Sant Vicenç, des d’on s’enfilarà l’avinguda Sot del Camp i el camí del Padró per arribar a la zona esportiva, on finalitzarà la marxa.

Per a inscripcions a la Marxa, empleneu aquest formulari. Les persones participants rebran una samarreta commemorativa del 25N de regal (es lliuraran el mateix dia de la Marxa). La inscripció és gratuïta.

Si voleu col·laborar en l’organització i el desenvolupament de la Marxa (distribució de les samarretes, suport durant el recorregut i en l’avituallament...), empleneu aquest formulari.

Manifest i final de festa amb música en directe

Un cop finalitzada la marxa, les regidores d’Igualtat de les 3 Viles llegiran el manifest commemoratiu i donaran pas a l’actuació del grup Àvalon, un trio en clau de dona format per Carla Motis (guitarra), Marta Costa (percussió) i Laura Carreras (veu i baix). Àvalon posarà veu i ritme a diferents temes d'intèrprets i compositores per visibilitzar el paper de la dona en la música de les últimes dècades. El grup desplegarà el seu repertori format per composicions de dones, cançons de temàtica feminista i versions que evoquen la figura de la cantant. Al recinte també hi haurà diverses foodtrucks. També hi podrem trobar un estand informatiu de l'associació SI Dona de Llavaneres.

Marxa de les 3 Viles