Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2022 Forma't 2022: deu anys impulsant la formació i l'ocupació
Hi participen dotze joves, dins del projecte de 'Joves en Marxa'

La Regidoria d'Ocupació ha posat en marxa el curs de dinamitzador esportiu, que s'inclou en el projecte de 'Joves en Marxa'.

La Regidoria d'Ocupació  en col·laboració amb les regidories de Joventut i Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt han posat en marxa el curs de Dinamitzador esportiu que compta amb la participació de 12 joves i s'està impartint a les instal·lacions de Can Rivière.

El curs s'inclou en el projecte "Joves en Marxa" per l'empoderament i l'orientació laboral i formativa dels joves de les 3 viles. A través d'una enquesta de necessitats formatives, es van dissenyar dues formacions: Dinamitzador Esportiu i Monitor de Lleure, en l'àmbit del lleure que va ser el més demandat en les enquestes. Els cursos es realitzaran  abans de finalitzar l'any a les instal·lacions de Can Rivière i compten amb el finançament de Diputació de Barcelona.

Els cursos els hi permetran obtenir les certificacions oficials corresponents i millorar el seu grau d'ocupabilitat envers un mercat laboral cada vegada més professionalitzat. En la comarca la demanda d'aquests tipus de perfils és elevada i la certificació permetrà als joves assistents poder optar (en molts casos) a la seva primera feina.

Dinamitzador esportiu