Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Notícies
La Comissió Cavalcada de Reis de Llavaneres treballa intensament aquests dies per preparar la visita de Ses Majestats

Doble cita aquest Nadal: primer amb els missatgers reials, que acamparan a Ca l'Alfaro, el dia 29 de desembre, a partir de les 18 hores, i, la tarda del 5 de gener, amb Melcior, Gaspar i Baltasar, que recorreran Llavaneres dalt de les seves carrosses.

Llavaneres es prepara per donar la benvinguda, un any més, a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran el municipi la tarda del divendres 5 de gener per compartir un cop més amb els infants de la vila un dels moments més especials i únics de tot l'any. La cavalcada dels Reis Mags sortirà a les 18.30 hores des de l'avinguda de Pau Casals i arribarà a la plaça de la Vila després del recorregut pels carrers del centre del poble.

Uns dies abans, la tarda del divendres 29 de desembre, els patges reials seran a Llavaneres per recollir les cartes dels infants del poble: muntaran el seu campament al parc de Ca l'Alfaro i es podrà visitar de 18 a 20.30 h.

I del 2 al 5 de gener, hi haurà instal·lades les bústies dels Reis Mags a la plaça de la Vila, de 9 a 14 hores, per a tots aquells nens i nenes que no hagin pogut portar la seva carta als patges reials.

La Comissió Cavalcada de Reis està treballant des de fa mesos per tenir-ho tot a punt. Des del consistori volem agrair la feina, dedicació i implicació dels voluntaris.

Cavalcada de Reis