Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Notícies
Us presentem les propostes del segon semestre de la dotzena edició del cicle de Les 3 Viles per la formació i l'ocupació

Els Ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt tenen a punt la programació del segon semestre del Forma't 2024. El cicle, que enguany arriba a la dotzena edició, compta amb el suport del consistori de Caldes d'Estrac. Aquest any apostem per una modalitat mixta de formació: hi continuen havent propostes telemàtiques i presencials per a aquells cursos més vivencials o amb una necessitat de suport dels formadors. Totes les propostes són gratuïtes, a excepció d'una de les formacions. De nou, les 3 Viles uneixen esforços per presentar una oferta formativa que s'adreça a emprenedors, comerciants, empresaris, joves i persones en recerca de feina o en actiu. Un ampli ventall de cursos i tallers per ajudar tots aquests col·lectius a millorar la seva formació i també per fer costat al teixit empresarial. 

El Forma't 2024 es reprenen al setembre i, com durant el primer semestre, les activitats s'han programat en sis blocs temàtics:

  • Competències digitals
  • Xarxes socials
  • Eines per a la recerca de feina, l'emprenedoria i la selecció de personal
  • Orientació i creixement personal
  • Idiomes
  • Formació professionalitzadora

Les propostes estan organitzades per les regidories de Promoció Econòmica i Ocupació dels municipis de Sant Andreu de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt.

  • A Llavaneres s'ofereixen tallers i cursos en format virtual o presencial segons les característiques de cada formació. Les inscripcions per a les formacions del primer semestre organitzades per l'Ajuntament de Llavaneres estan obertes a través del següent enllaç.
  • Les inscripcions per a les formacions del primer semestre organitzades per  l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt estan obertes a través d'aquest enllaç.

Propostes formatives del 2n semestre

     

    SETEMBRE 2024

    Llavaneres 

     

    OCTUBRE 2024

     Llavaneres 

     Sant Vicenç de Montalt 

    NOVEMBRE 2024

     Llavaneres 

    DESEMBRE 2024

     Sant Vicenç de Montalt  

    • Taller de cerca de feina: 'Curriculum amb CANVA, competències i autocandidatura' (8 hores). Sessions presencials els dies 2 de desembre a Can Riviere. A càrrec d'Ivet Nonell tècnica d'ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i el dia 3 de desembre de 9.30 a 13.30 h, al Cau Jove de Sant Vicenç de Montalt. A càrrec i Cristian Giró tècnic d'ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç Montalt.