Inscripcions, aquí
Sessiķ presencial el 21 de novembre, de 9.30 a 12.30 h, a la Biblioteca Font i Daniel de Sant Andreu de Llavaneres.
Objectius del curs
- Cončixer els tipus d'aliements i la contaminaciķ a quč sķn susceptibles.
- Aprendre pautes d'higiene, manipulaciķ i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
- Cončixer la normativa en matčria d'alimentaciķ i altres problemes relacionats amb l'alimentaciķ no derivats de contaminacions com alˇlčrgies i intolerāncies
Continguts del curs
- Els aliments
- Tipus d'aliments
- Contaminaciķ microbiana dels aliments
- Manipulaciķ i higiene alimentāria
- Higiene del manipulador
- Prāctiques higičniques per a la manipulaciķ d'aliments
- Legislaciķ alimentāria aplicable
- Normativa actual genčrica
- Aliments alˇlčrgens i intolˇlerāncies