Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Esports Notícies
Els llavanerencs Joan Lleonart i Pau Llibre han assolit la desena i la tretzena posició, respectivament, en dues competicions internacionals

El CN El Balís ha tingut un paper destacat en els campionats europeus de vela celebrats aquest mes de juliol a Itàlia i a Eslovènia. Des del consistori, felicitem les tripulacions del CN El Balís pels èxits esportius aconseguits; amb una menció especial als esportistes llavanerencs que hi han competit. 

Setmana intensa i plena d’èxits per a les tripulacions del CN El Balís, que han participat en dos esdeveniments de gran rellevància internacional: l’Europeu Absolut 420 i l’Europeu d’Optimist. El primer, disputat Portorož (Eslovènia) entre l’1 i el 9 de juliol, ha comptat amb la participació de 13 tripulants del Balís. En total, s’han inscrit 250 embarcacions de tot el món, 29 d’elles nacionals. Espanya ha obtingut 4 podis i una victòria en categoria femenina.

Pel que fa al Balís, l’actuació més destacada ha estat la de les germanes Rahola (Jana i Martina), que s’han proclamat subcampiones d’Europa sub-17. Un resultat que demostra que el subcampionat del món que van obtenir al gener al Brasil en la mateixa categoria no va ser casualitat. Per la seva banda, Pol Mateu i Quim Serra han obtingut una més que meritòria cinquena posició en la categoria masculina absoluta.

 Èxits d'esportistes locals 

Pel que fa a esportistes llavanerencs, cal destacar l'actuació de Joan Lleonart a l’Europeu d’Optimist. Després de proclamar-se campió d’Espanya de la categoria, Lleonart acaba d'aconseguir la 10a posició a l'Europeu d'Optimist celebrat a Carrara (Itàlia).

En categoria absoluta masculina, el també llavanerenc Pau Llibre Vinyes-Miralpeix ha assolit la 13a posició a l'Europeu Absolut 420 celebrat a Eslovènia. És l'última regata i competició que fa en aquesta categoria.

  Més informació  

Podeu ampliar la informació dels resultats aconseguits per les tripulacions del CN El Balís, aquí.

Joan Lleonart
Joan Lleonart
Pau Llibre
Pau Llibre