Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Agenda
Exposició de pintures de l'artista Carles Castellví i Pau, guanyador del VI Concurs de Pintura i Escultura del Museu Arxiu 2022.

Tal com escriu el propi artista:

"Els quadres que presento en aquesta exposició tenen una naturalesa abstracta. El contingut realitzat amb una barreja de capes, textures i esgrafiats, acaba formant un seguit de línies simples i tonalitats suaus, i ofereixen a qui les mira unes composicions senzilles, mancades d'un significat concret. Deixant de banda les intencions inicials del perquè s'han creat, son pintures disposades a oferir qualsevol relat i adaptar-se a totes les narratives possibles i estaran realment acabades quan puguin trobar algun sentit en el pensament de la persona que les mira.

Intenten ser obres obertes a l'especulació imaginativa, a l'ambigüitat d'un significat concret,  i volen associar-se metafòricament a un corrent fabulador, visual i contemporani.
 
Tanco aquest breu text amb el sincer agraïment a les persones responsables i gestores que fan possibles mostres com aquesta en un espai tan especial com és el Museu de Sant Andreu de Llavaneres. Un cop més i gràcies a les dinàmiques expositives, protectores i revitalitzadores de la creativitat, tant els professionals com els no professionals de la fabulació, ens podem sentir acollits entre les seves sales, any rere any, talment com si fos casa nostra."

Carles Castellvi