Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada L'Ajuntament Alcaldia Notícies
L'alcalde el va visitar i el va obsequiar amb una coca de Llavaneres
Estada de Bono d'U2 a Llavaneres

Bono, el líder d'U2, va estar allotjat durant quinze dies en una finca de Llavaneres durant la seva estada a Barcelona, on el passat 30 de juny i 2 de juliol va obrir la gira que aquest estiu el grup farà per tot el món. L'alcalde, Bernat Graupera, va fer-li una visita en nom de tot el municipi per posar-se a la seva disposició i garantir-li la màxima confidencialitat i seguretat durant la seva estada a Llavaneres.

Durant la trobada, Bono va fer gala d'una gran senzillesa i naturalitat. Es va interessar pel nostre poble i va dir que la finca on s'estava allotjat li recordava molt a casa seva, per la proximitat al mar i perquè encara s'hi pot sentir cantar als ocells, i va destacar el bon clima que es gaudeix a la nostra costa. Va preguntar on era l'església, on es podia anar a menjar bé i, fins i tot, es va mostrar interessat per la situació de crisi econòmica al nostre país. L'alcalde el va obsequiar amb una coca de Llavaneres i va explicar-li que és un dolç típic del nostre poble.

Bernat Graupera es mostra molt satisfet que una persona d'aquesta categoria personal i professional, amb milions de fans arreu del món, tan abocat a les causes humanitàries, hagi estat durant uns dies veí del nostre poble. Destaca que el fet que hagi triat Llavaneres diu molt de la qualitat de vida que s'hi respira aquí. L'alcalde agraeix la col·laboració de la Policia Local.


Foto: Raquel Begines