Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àlbums de fotos Marcs Festes 2010 11a Festa del Pèsol
11a Festa del Pèsol: degustació popular, diumenge 25 d'abril, al parc de Ca l'Alfaro
Pèsols ofegats de Llavaneres

La degustació popular dels tradicionals pèsols ofegats de Llavaneres va tornar a ser, ahir diumenge 25 d'abril, el moment més destacat de tot un cap de setmana d'activitats al voltant de la promoció del pèsol garrofal. Des de dijous 22, l'11a Festa del Pèsol ha proposat sopars, activitats infantils i compra i degustació del pèsol de Llavaneres, entre moltes altres propostes.
Degustació popular de pèsols ofegats de Llavaneres


El bon temps va afavorir, diumenge 25 d'abril, l'afluència de públic al recinte firal de l'11a Festa del Pèsol, ubicat al parc de Ca l'Alfaro. Els restauradors van tornar a fer les delícies dels visitants, que van poder degustar els pèsols ofegats de Llavaneres. En el parlament inaugural, l'alcalde, Bernat Graupera, va fer lliurament d'una placa commemorativa a Farnés, un establiment del carrer de Munt que enguany compleix 150 anys; el consistori li agraeix d'aquesta manera la promoció comercial del pèsol garrofal.

La Festa del Pèsol es tanca amb un balanç molt positiu, ja que a més d'una excel·lent promoció d'un dels dos productes gastronòmics locals amb marca de garantia de qualitat, juntament amb la coca de Llavaneres, s'ha consolidat com un dels moments més esperats del cicle festiu local.


Us convidem a visitar l'àlbum de fotos de diumenge: