Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2010 La Minerva 2010
La Festa Major d'estiu convida a un extens programa amb espectacles infantils, balls, festes joves, activitats esportives i tradicions populars, de divendres 16 a dilluns 19 de juliol
Festa Major de la Minerva

La Festa Major de La Minerva 2010 viu des de divendres 16 fins a dilluns 19 de juliol un llarg cap de setmana farcit de propostes per a tots els públics. Després del pòrtic del cap de setmana anterior, Llavaneres convida a una trentena d'activitats.
Focs artificials

El programa de la Minerva 2010 continua aquest divendres 16 amb un espectacle infantil, el correguspira i el concert jove amb Hotel Cochambre i altres grups, a Ca l´Alfaro.

Dissabte 17 hi haurà rua brasilera per animar la tarda i, a les 20 hores, castells amb els Capgrossos de Mataró, Ja a la nit, el ball anirà càrrec de l´Orquestra Cimarron. El matí haurà començat, per als petits de la casa, amb una festa de l'escuma al pati del Labandària i amb activitats esportives.

El dia central de la Festa Major arribarà el 18 de juliol. Al matí, amb la pedalada popular, la festa de l´escuma i la gran celebració dels 25 anys dels gegants i, al vespre, amb les havaneres a la platja, els focs artificials amb la pirotècnia Tomàs de Benicarló i el ball, al parc de Sant Pere, amb l´orquestra Taxman.

Dilluns 19 de juliol serà festa local i, com sempre, la Minerva s´acomiadarà amb el concert de tarda i el ball de nit de l'Orquestra Maravella i, a la nit, amb el correfoc a càrrec dels Banyuts de Llavaneres.

Durant els dies de la Festa Major, tampoc no hi faltaran ni les activitats esportives ni les propostes lúdiques adreçades als més petits.


Foto focs artificials: Manuel Alforcea

Programa especial de M1TV

M1TV emetrà aquests dies un programa especial dedicat a la Minerva 2010. Podeu llegir tota la informació en aquest text adjunt.

Programa especial de M1TV

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: Les_festes_de_La_Minerva__motiu_d_un_programa_especial.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 139.5 kB