Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Benestar Social Notícies
Voluntaris per la llengua

Una dotzena de persones van participar, dimarts 21 de setembre a la tarda, a la reunió que marca el tret de sortida del programa de voluntaris per la llengua a Llavaneres. Les persones que hi estiguin interessades tenen temps per inscriure's encara, abans que es formin les parelles i que s'engeguin les trobades.

La reunió, que es va fer a la sala de plens de l'Ajuntament, va comptar amb la participació de la dinamitzadora del programa Voluntariat per la llengua del Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) del Maresme, Maite Bonora, així com amb el personal de la Regidoria de Benestar Social i de l'alcalde, Bernat Graupera. Després d'aquest primer contacte, ara la feina consisteix en ampliar al màxim el nombre de participants i en formar les parelles. Tot seguit, l'Ajuntament convocarà una nova trobada de presentació oficial de l'inici del programa a Llavaneres. Els participants rebran material didàctic que els ajudarà en les trobades de conversa setmanals i un carnet especial amb descomptes per a diferents serveis culturals.

Les inscripcions per participar en aquest programa de voluntariat lingüístic estan obertes, tant per a les persones que vulguin fer de voluntaris com per als nouvinguts que vulguin fer d'aprenents. Només cal emplenar les fitxes i fer-les arribar a la Regidoria de Benestar Social, a Ca l'Alfaro.

Alta voluntari

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: alta_voluntari_1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 53.67 kB


Alta aprenent

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: alta_aprenent_1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 55.46 kB