Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Esports Notícies
Constituïda la comissió organitzadora dels jocs olímpics locals

Mascota olímpica del 2008La comissió organitzadora de les Olimpíades 2012 de Llavaneres ja està mans a la feina. El grup va quedar constituït dimarts a la nit, a la reunió informativa celebrada a la sala de plens, que la Regidoria d'Esports va convocar per obrir a la participació ciutadana la convocatòria d'aquest esdeveniment esportiu que la vila celebra cada quatre anys. Aquest 2012, els jocs olímpics locals es faran del 29 de juny al 8 de juliol.

Després d'aquesta primera reunió informativa, que va reunir 17 persones, va quedar constituïda la comissió organitzadora. La comissió, que està formada per 13 persones, entre representants de clubs esportius i veïns a títol individual, es tornarà a reunir el proper dimarts 14 de febrer, a les 20 hores, a la sala de plens. Cal tenir present que la reunió es oberta a tothom que vulgui col·laborar amb la comissió i/o formar-ne part.

Una de les primeres tasques que portarà a la terme la comissió organitzadora és la convocatòria del concurs per triar la mascota olímpica. Properament publicarem les bases del concurs, que està adreçat a nens i nenes nascuts entre els anys 2000 i 2005. Hi haurà temps per presentar els dibuixos fins el 9 de març. En la il·lustració superior, reproduïm la mascota que va il·lustrar les Olimpíades del 2008.

Més informació 

Per a més informació, podeu contactar amb la Regidoria d'Esports, per correu electrònic a esports@llavaneres.es o per telèfon, trucant a Ca l'Alfaro, de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres, al 93 702 36 44.