Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada NotÝcies Marcs Culturals 2012 15a Mostra de Teatre Dani TÓpias
Aquest dissabte 5 s'obre la 15a Mostra de Teatre Dani TÓpias

Obra de teatre anys 80Un homenatge a 30 anys de tradiciˇ teatral a Llavaneres obre aquest dissabte 5 de maig la 15a Mostra de Teatre Dani TÓpias. L'audiovisual es podrÓ veure dissabte a les 9 del vespre i diumenge a les 5 de la tarda, i es complementarÓ amb una estrena teatral que es tambÚ una mirada al passat...

Obra de teatre anys 80La 15a Mostra s'obrirÓ el proper dissabte 5 de maig, a les 21 hores, amb la projecciˇ de l'audiovisual 30 anys de teatre a Llavaneres. El video es podrÓ tornar a veure l'endemÓ diumenge, a les 5 de la tarda. Amb aquest treball, la secciˇ de Teatre vol retre homenatge a totes les persones que durant aquestes darreres tres dŔcades s'han dedicat a fomentar l'aficiˇ pel teatre a la nostra poblaciˇ.

L'homenatge inclourÓ la primera obra que es va fer a El Casal fa trenta anys: L'amor venia en taxi. La representaciˇ anirÓ a cÓrrec de la companyia Inestable d'El Casal i farÓ sortir a escena alguns dels actors i actrius que van participar en aquella primera obra, sota la direcciˇ Jordi Roldˇs. ╔s una comŔdia que explica la hist˛ria d'una famÝlia benestant que espera la visita del nebot per presentar la seva promesa... L'obra es podrÓ veure dissabte 5 de maig a les 22 hores i diumenge 6 de maig a les 18 hores.