Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals 2012 15a Mostra de Teatre Dani Tàpias
Aquest dissabte 5 s'obre la 15a Mostra de Teatre Dani Tàpias

Obra de teatre anys 80Un homenatge a 30 anys de tradició teatral a Llavaneres obre aquest dissabte 5 de maig la 15a Mostra de Teatre Dani Tàpias. L'audiovisual es podrà veure dissabte a les 9 del vespre i diumenge a les 5 de la tarda, i es complementarà amb una estrena teatral que es també una mirada al passat...

Obra de teatre anys 80La 15a Mostra s'obrirà el proper dissabte 5 de maig, a les 21 hores, amb la projecció de l'audiovisual 30 anys de teatre a Llavaneres. El video es podrà tornar a veure l'endemà diumenge, a les 5 de la tarda. Amb aquest treball, la secció de Teatre vol retre homenatge a totes les persones que durant aquestes darreres tres dècades s'han dedicat a fomentar l'afició pel teatre a la nostra població.

L'homenatge inclourà la primera obra que es va fer a El Casal fa trenta anys: L'amor venia en taxi. La representació anirà a càrrec de la companyia Inestable d'El Casal i farà sortir a escena alguns dels actors i actrius que van participar en aquella primera obra, sota la direcció Jordi Roldós. És una comèdia que explica la història d'una família benestant que espera la visita del nebot per presentar la seva promesa... L'obra es podrà veure dissabte 5 de maig a les 22 hores i diumenge 6 de maig a les 18 hores.