Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Educació Escola Municipal de Música Notícies
Després de la participació amb un centenar de corals en l'estrena de la cantata "Set dies que van canviar el món", ara marxa al festival de músics europeus

Participació en la cantata de Ros Marbà 

L'activitat a l'Escola Municipal de Música de Llavaneres és frenètica aquests dies. Després de la participació, diumenge passat, en l'estrena de la cantata de Ros Marbà al Palau d'Esports de Badalona, avui dijous la Coral Hemiòlia de l'Escola, juntament amb el Cor Tiamat de l'Escola d'Arenys de Mar, marxa cap al XI Festival de Músics Europeus que se celebrarà durant els dies 17, 18, 19 i 20 de maig a la zona d'Emilia Romagna, Itàlia.

Els nens i nenes de Llavaneres s'afegiran als 6.000 músics joves provinents de 25 països que es donaran cita aquests dies a Itàlia. Podeu seguir les novetats d'aquest esdeveniment en aquest enllaç.

En el web de l'Escola de Música, podeu veure totes les fotografies dels esdeveniments en què han participat els alumnes del centre durant aquestes darreres setmanes. A la fotografia superior, al Palau Olímpic de Badalona. A sota, al concert del Calisay d'Arenys de Mar.

Concert al Calisay d'Arenys de Mar