Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Notícies
L'Any del Cardenal proposa una sessió de cinema a l'aire lliure aquest dissabte 3 d'agost

Els miserables

Els Miserables és el títol escollit per a la sessió de cinema a la fresca que ha programat la Comissió Organitzadora de l'Any del Cardenal Vives i Tutó. Una obra mestra de Victor Hugo que retrata l'època de la infantesa dels germans Vives i Tutó. El musical es projectarà aquest dissabte 3 d'agost als jardins de Can Caralt, a partir de les 22 hores. El preu és de 5 euros per persona i inclou una consumició a la mitja part.

Els miserablesEls miserables (títol original: Les Misérables) és una novel·la romàntica escrita en francès per l'escriptor Victor Hugo i publicada el 1862. La novel·la transcorre a França durant la primera meitat del segle XIX.

D'Els Miserables se n'han fet diverses adaptacions. En aquesta ocasió podrem veure la més recent, dirigida per Tom Hooper, una versió fidel al musical, que es vol allunyar de les concessions comercials, amb una posada en escena cuidadíssima i intimista, uns esplèndids Hugh Jackman i Anne Hathaway, i una emotiva història de somnis trencats, sacrifici i lluita pels ideals.