Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals 2013 Centenari del Cardenal Vives i Tutó
Una exposició mostrarà a Can Caralt detalls de la vida i de l'obra del llavanerenc més universal

Detall del cartell

Can Caralt obre les portes, del 7 al 29 de setembre, de l'exposició El cardenal Vives i el seu temps. Una important producció del Museu-Arxiu de Llavaneres, en col·laboració amb el Museu Arxiu Vives i Tutó i la Comunitat Caputxina de Catalunya, per donar a conèixer la figura del fill més il·lustre de la vila, el caputxí Josep de Calassanç Vives i Tutó, que es va convertir en un important cardenal del Vaticà, en la Roma de finals del segle XIX. Mà dreta del papa Lleó XIII i de Pius X, va ser un dels catalans més influents i amb més poder de l'època.

La sala d'exposicions de Can Caralt reunirà durant el mes de setembre, del 7 al 29, tota mena d'objectes personals, documents, fotografies i retrats del cardenal Vives i Tutó. Una gran mostra que s'ha produït amb motiu del centenari de la mort del cardenal llavanerenc, que va traspassar el 7 de setembre de 1913 a Monte Porzio, Roma, quan la seva carrera eclesiàstica es trobava en un moment àlgid.

La feina per recopilar i mostrar tot aquest volum d'objectes personals ha estat molt important i ajudarà el visitant a copsar la importància del personatge. Aquesta exposició s'inclou en els actes d'homenatge de Llavaneres al Cardenal Vives i Tutó amb motiu del centenari de la seva mort.


Més informació

EL CATÀLEG

Catàleg de l'exposició

Catàleg de l'exposició

Fitxer: Cataleg_Cardenal.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 40
Mida: 6.8 MB

EL CARTELL

El cartell

El cartell

Fitxer: Cartell_de_l_exposicio.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.5 MB