Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2013 Festa Major de Sant Andreu 2013
La Nit Jove, la Marxa popular i la presentació del CD de Nadal, algunes de les propostes

Festa Major de Sant Andreu 2013La Festa Major de Sant Andreu 2013 té a punt les primeres propostes per aquest cap de setmana. A més de la Fira de Tardor, Llavaneres convida a estrenar el programa festiu que inclou, entre d'altres, la Nit Jove, dissabte 23, i la Marxa Popular i la presentació del CD de nadales solidàries, diumenge 24. Preneu-ne nota!

El primer cap de setmana de Sant Andreu 2013 començarà dissabte al matí amb la inauguració de l'exposició de figures de pessebre de Francisco Ventura, a la sala polivalent de Ca l'Alfaro, que es podrà visitar tot el cap de setmana i fins el dia 1 de desembre. Cap a les 23 hores, es donarà inici a la Nit Jove a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres, que organitza la Regidoria de Joventut, amb DJ Strawberry.

Per a diumenge al matí, s'han programat tres activitats esportives: la 28a Marxa Popular de Sant Andreu, que organitza El Casal de Llavaneres, i dues classes obertes a la plaça de la Vila: de Zumba, a les 11 del matí, amb Gim Llavaners, i a les 11.30 h, de tonificació amb Mario Fernández de la secció esportiva d'El Casal.

Encara hi ha una proposta més, per a la tarda de diumenge 24. Es tracta de la presentació del CD de nadales solidàries que ha editat l'Associació de les Llums. Serà a les 18.30 hores, a El Casal de Llavaneres, i a continuació se servirà un sopar popular de Festa Major. L'entitat recull fons per al seu projecte de reforç escolar per a fills i filles de famílies amb pocs recursos.