Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada NotÝcies Marcs Culturals 2014 17a Mostra de Teatre Dani TÓpias

Eskakejats TeatreLa secció de teatre d'El Casal de Llavaneres posarà en marxa el proper dissabte 3 de maig la 17a Mostra de Teatre Dani Tapias amb l'obra Boarding pass, una comèdia a càrrec d'Eskakejats Teatre d'Arenys de Munt. La representació començarà a les deu de la nit, a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres. Per segon any, la Mostra, que abans es feia per la tardor, s'avança a la primavera, amb l'objectiu d'atreure més públic. Seran un total de quatre obres, de gèneres i estils ben diferents, que es clouran per la Festa major de la Minerva amb l'estrena a càrrec de la companyia Inestable d'El Casal de Llavaneres. Les primeres tres representacions es faran a la sala d'El Casal i, per a la cloenda, ja hi ha reservat l'escenari que es munta per la Minerva al parc de Ca l'Alfaro. L'entrada és gratuïta.

Eskakejats Teatre d'Arenys de Munt portarÓ a Llavaneres dissabte 3 de maig (22 hores), a la sala polivalent d'El Casal, un espectacle divertit, que ha fet riure per allÓ on ha passat fins ara. Amb text de Jordi Faura i dirigida per Abel Coll, Ús un espectacle d'humor que convida a la reflexiˇ, segons explica Jordi Roldˇs, organitzador de la Mostra.

La segŘent proposta s'oferirÓ diumenge 18 de maig (18 hores), i farÓ pujar a escena un espectacle amb mÓscares i titelles, adrešat a tots els p˙blics, Carregat de romanšos. A cÓrrec de PÓmboliteatre de Matarˇ, es farÓ tambÚ a la sala polivalent d'El Casal.

Diumenge 15 de juny (18 hores), arribarÓ la tercera proposta, a cÓrrec del Centre Parroquial d'Argentona. L'obra porta per tÝtol Passiˇ d'estiu i comenšarÓ a les sis de la tarda, a la sala polivalent d'El Casal.

La Inestable

El plat fort de la Mostra de Teatre Dani TÓpias 2014 serÓ l'estrena de No Ús tan fÓcil, a cÓrrec de la companyia Inestable d'El Casal. Una obra de Paco Mir que Ús sin˛nim de 100% humor i que parodiarÓ el mˇn de la parella. Es representarÓ, en el marc de la Festa Major de la Minerva, el cap de setmana del 12 i el 13 de juliol, al parc de Ca l'Alfaro.

Jordi Roldˇs destaca que, actualment, la Companyia Inestable d’El Casal de Llavaneres gaudeix de bona salut. El fet que l’obra final de la Mostra de l’any passat fos El retaule del flautista, un ambiciˇs musical que va comptar amb la colĚlaboraciˇ de  l’Escola Municipal de M˙sica, va encoratjar molts artistes novells, sobretot dones. Un fet que es veurÓ reflectit a la posada en escena de No Ús tan fÓcil: vint dones i dos homes.