Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Notícies
Amb un concert triple, amb Aleix Bou Quintet, Sanjays i Mazoni

Festival Poesia i +El parc de Ca l'Alfaro de Sant Andreu de Llavaneres serà escenari, diumenge 6 de juliol, d'una interessant proposta musical. A partir de les 8 del vespre, s'hi oferirà un cartell de luxe amb el jazz d'Aleix Bou Quintet, el rock de Sanjays i el pop folk de Mazoni. L'entrada és gratuïta. Aquest triple concert s'inclou en la programació del Festival Poesia i + de la Fundació Palau de Caldes d'Estrac i arriba a Llavaneres en el marc del conveni de col·laboració que l'entitat és a punt de subscriure amb els ajuntaments de Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes.

Diumenge 6 de juliol

Parc de Ca l'Alfaro - Sant Andreu de Llavaneres

20 h Aleix Bou Quintet

Aleix Bou
Aleix Bou
Aleix Bou Quintet neix l’hivern del 2013 fruit de la connexió entre el líder del grup i el saxofonista Lluc Casares. Els dos músics van iniciar aquest quartet durant la seva estada a Holanda quan estudiaven als prestigiosos conservatoris d’Amsterdam i l'Haia. Per aquesta ocasió la formació s’amplia a quintet per interpretar un repertori especial integrat per temes d'Eric Dolphy i John Coltrane. La formació compta amb dos joves promeses del jazz català, Lluc Casares al saxo tenor i Vic Moliner al contrabaix.




21 h Sanjays

Sanjays
Sanjays
Psicodèlia frenètica per no parar de ballar. Riffs luxuriosos. Surrealisme àcid. Tres veus que s’entrellacen descaradament. Sensualitat. Hedonisme. I un directe magnètic i salvatge com pocs! Aquestes són les cartes de presentació de Sanjays. El seu nou disc, Laboratorium, obre les portes d’un univers oníric i màgic, que és a la vegada obscur i lluminós. Una festa desmesurada, però d’aquelles que ningú té clar com acabarà. Més info.






22 h Mazoni

Mazoni
Mazoni
Mazoni presentarà en concert el seu disc més optimista i lluminós, un bri d’esperança en temps convulsos. Sacrifiqueu la princesa és un compendi de cançons pop en què brillen les melodies, ara transportades a un paisatge completament nou. Un veritable gir copernicà en el so i la música de Mazoni. No es conforma amb pintar les parets. Ha tirat la casa a terra i n’ha aixecat una de nova. Ha sacrificat la princesa i la següent serà la reina. I la reina és electrònica. La reina enrampa. Més info.