Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2014 Festa Major de Sant Andreu
Llavaneres celebrarà la festa major de tardor del 22 al 30 de novembre

Festa Major de Sant Andreu 2014

Llavaneres celebrarà del 22 al 30 de novembre la festa dedicada al patró, Sant Andreu. Us avancem totes les propostes. La primera, arriba aquest diumenge 23 de novembre: el Concert de Sant Andreu, que enguany es dedica a la commemoració del Tricentenari. Aquí us podeu descarregar el programa de la Festa Major de Sant Andreu 2014, que també inclou la 16a Fira de Tardor.

La celebració s'obrirà el cap de setmana del 22 i 23 de novembre amb la 16a Fira de Tardor. Dissabte, gaudirem de l'actuació d'Esperit de Joventut; i diumenge, tindrem la 29a Marxa Popular de Sant Andreu i el Concert de Sant Andreu, amb Camerart Orquestra del Maresme a l'església parroquial.

La diada central de la festa arribarà diumenge 30 de novembre, diada de Sant Andreu. A més de la tradicional missa solemne, se celebrarà l'acte de felicitació als Andreus i les Andrees del poble i també hi haurà la tradicional cercavila de gegants pels carrers de la vila.

Una de les cites ineludibles serà assistir a la representació de l'estrena teatral de la Companyia Inestable d'El Casal de Llavaneres, que aquest any porta a escena Un déu salvatge. El grup de teatre oferirà la funció dissabte 29 (22 h) i diumenge 30 (19 h), a la sala polivalent d'El Casal.

Hi ha encara més propostes, com el lliurament dels premis del 2n Concurs d'Escultura i Pintura al Museu-Arxiu i la posterior inauguració de les obres presentades, divendres 28 de novembre (19h), a Can Caralt.

També hi ha activitats pensades per als més petits, com l'espectacle infantil amb Marcel Gros i la xocolatada de dissabte 29, a El Casal. Per cridar tothom a anar-hi, a les sis de la tarda, a la plaça de la Vila es presentaran Els Batubanyuts, el nou grup de batucada dels Banyuts, els diables de Llavaneres.

El programa el completen les activitats esportives, que són tot un clàssic i que arrosseguen molt de públic, com ara les 3 Hores de Resistència de Ciclomotors o l'exhibició de taekwondo, així com el Campionat de Golf -les inscripcions ja estan obertes- i el Torneig d'Escacs.