Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis a les Persones Cultura i Festes NotÝcies
La comissiˇ ciutadana, impulsada des de la Regidoria de Cultura i Festes, ja s'ha constitu´t oficialment

Guillem Coll n'Ús al president i l┤equip estÓ integrat tambÚ per Marcel Ferrer, que n┤Ús el vicepresident i NatÓlia Radˇ com a secretÓria. Les votacions es van fer, mitjanšant vot secret, en una reuniˇ, el passat 27 de novembre. Organitzar la Maratˇ de TV3 a Llavaneres, el proper diumenge 14 de desembre, serÓ la primera feina que portarÓ a terme la Comissiˇ.

Després d'escollir els càrrecs dels membres de la Comissió de Festes, es van crear les comissions de treball en les quals s'hi han distribuït la resta d'integrants de l'equip, són les següents:

  • Comunicació i logística, amb Natàlia Radó i Noelia Samudio                   
  • Cultura- tradicions, amb David Bravo i Rosa Pera
  • Cultura- infantil/juvenil, amb Arnau Matas, Anna Radó i Arnau Manyà
  • Cultura- música, amb José Antonio Cabo i Marcel Ferrer
  • Art i Disseny, amb Emma Agustí i Noelia Samudio                               
  • Esports, amb Guillem Coll


Tot i aquesta distribució, els membres de la Comissió de Festes aposten per treballar de manera transversal, ja que la majoria d'activitats engloben diferents àrees de treball.

A més, les àrees de treball queden obertes a qui s'hi vulgui afegi i, de fet, des de la Comissió es vol fer una crida per convidar a la ciutadania a participar-hi.

La propera reunió de la Comissió tindrà lloc l’11 de desembre, a les 20.30 h, a la sala de reunions de l’Ajuntament de Llavaneres.

Aprovació en el ple

El ple de l'Ajuntament de Llavaneres va donar llum verda a aquesta iniciativa en el ple del 25 de novembre. Aquí podeu consultar el reglament de la Comissió de Festes recentment aprovat.