Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Solidaritat i Cooperació Notícies
Sant Andreu de Llavaneres per la Marató recull 1.544,50 euros

Els Batubanyuts

Satisfacció total a Llavaneres per la recaptació aconseguida aquest any per a la Marató de TV3. La posada en marxa de la Comissió de Festes del poble no podria haver començat amb més bon peu. La festa, que s'ha celebrat aquest matí al parc de Ca l'Alfaro, ha estat tot un èxit. Gràcies a les aportacions dels assistents s'hi han recollit 1.554,50 euros, que demà mateix s'ingressaran al compte solidari de Televisió de Catalunya per contribuir a finançar la investigació contra les malalties del cor. Més fotos de la Marató solidària a Llavaneres aquí.

Hi ha hagut tota mena d'activitats: flasmob, caminada, bàsquet, escacs, tallers, concurs de llençament de pinyols d'oliva... Per participar-hi en cadascuna d'elles s'havia de pagar un euro. També es col·laborava amb la compra d'esmorzar i de ponsèties, entre d'altres. A més, la festa ha tingut una novetat ben esperada a Llavaneres: l'estrena dels Batubanyuts, el grup de batucada dels diables d'El Casal.

El total dels diners recaptats inclou els 92 euros que va donar l'entitat Soy de la manada i 150 euros de la Xarxa d'Espectacles, que tradicionalment ha col·laborat amb la Marató al nostre poble. La Comissió de Festes vol agrair el suport de totes les persones que han fet possible aquesta gran jornada solidària a Llavaneres.

La festa s'ha pogut seguir en directe durant tot el matí gràcies al programa especial que ha fet Ràdio Llavaneres (107.8 FM).