Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada NotÝcies Marcs PolÝtica 2015 Eleccions municipals 2015
eleccions2La Regidoria de Comunicació i Ràdio Llavaneres (107.8 FM) han preparat una programació especial a l'emissora municipal per donar cobertura a les eleccions al consistori del pròxim 24 de maig.

RÓdio Llavaneres i la Regidoria de Comunicaciˇ de Llavaneres organitzaran dos debats electorals amb motiu de les municipals del 24 de maig. El primer debat reunirÓ els n˙meros dos de les set candidatures que s’han presentat a la cita electoral. Es farÓ dilluns 18 de maig a les vuit del vespre, als estudis que l’emissora municipal tÚ al segon pis d’El Casal de Llavaneres. El segon debat es farÓ dijous 21 de maig, a partir de les nou del vespre, i aplegarÓ els candidats a l’alcaldia. En aquest cas, serÓ un acte obert al p˙blic, ja que es transmetrÓ en directe des de la sala polivalent d'El Casal.

A mÚs, RÓdio Llavaneres tambÚ emetrÓ un programa especial el mateix dia de les eleccions, per oferir els resultats de l'escrutini en temps real i entrevistes amb els partits polÝtics perquŔ facin balanš dels resultats obtinguts i de la jornada electoral. Aquesta emissiˇ es farÓ en directe des de la carpa que s'habilitarÓ al pati de l'escola LabandÓria.

Amb motiu de les eleccions municipals del 24 de maig de 2015, d'acord amb la voluntat de reflectir la pluralitat de la societat i del territori i atenent a la seva obligaciˇ com a mitjÓ de comunicaciˇ de titularitat p˙blica, RÓdio Llavaneres, en coordinaciˇ amb la Regidoria de Comunicaciˇ de l┤Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, i en base als recursos de quŔ disposa, fa la segŘent proposta de cobertura informativa, que es complementarÓ amb la cessiˇ d'espais gratu´ts a les diferents candidatures.

PROGRAMACIË ESPECIAL

18 de maig / 20 h
RÓdio Llavaneres
Debat electoral amb els n˙meros 2 de les 7 candidatures presentades a Llavaneres.

21 de maig / 21 h
Sala polivalent d'El Casal de Llavaneres
Debat electoral amb els caps de llista.

24 de maig / 20 h
Escola LabandÓria
Jornada electoral. Programa especial eleccions.