Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2015 Fira de Tardor 2015
Llavaneres convoca un concurs de cuina de bolets i poma farcida

Plat presentat al Concurs de Cuina 2014La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme torna a organitzar el concurs de cuina per la Fira de Tardor. Els participants s'hi han d'inscriure prèviament emplenant aquest formulari. Els plats els hauran de presentar el 21 de novembre, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, a les sis de la tarda. El veredicte es farà públic a dos quarts de vuit del vespre. Hi ha premis per als dos millors plats. Per a més informació, podeu consultar les bases del concurs.

Bases del concurs

1.- La participació en els concursos és oberta a tothom, sense límit d'edat, a excepció de cuiners i altres professionals del sector.

2.- Cada participant podrà presentar un sol plat per concurs.

3.- S´ha de lliurar un mínim de tres pomes amb la salsa corresponent o bé un plat en què l´ingredient principal sigui el bolet.

4.- Per a inscripcions i recollida de números, cal adreçar-se a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament o a través del web municipal www.ajllavaneres.cat, del 13 al 20 de novembre de 9 a 14 h.

5.- Els plats s´hauran de presentar a les 18 h i s´hauran d´identificar amb el número del participant.

6.- Hi haurà dos premis:
1r Premi: 150 € en metàl·lic
2n Premi: 1 val per una caixa de 2kg de gamba llagostinera, ofert per Congelats Krill

7.- El jurat estarà format per persones relacionades amb el món de la restauració de Sant Andreu de Llavaneres.

8.- El veredicte del jurat es farà públic dissabte 21 de novembre de 2015, a les 19.30 h, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat.

9.- La participació en aquest concurs implica l'acceptació de les bases.