Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Notícies
La tradicional cantada de nadales ha omplert aquest matí l'envelat de Jaume Brutau
Cantada de Nadales. Escoles de Llavaneres

Com ja és tradició, els alumnes de les escoles d'educació infantil i primària de Llavaneres han celebrat aquest matí l'arribada del Nadal amb un concert conjunt, que ha omplert de gom a gom l'envelat de Jaume Brutau.
Cantada de Nadales. Escoles de Llavaneres


 
La cantada de nadales és tota una tradició a Llavaneres i anuncia que el Nadal ja és aquí. El concert d'avui, que com sempre ha estat multitudinari, ha comptat amb l'actuació dels alumnes de 6è de primària del CEIP Sant Andreu, que han tocat la flauta, i, com a cantaires, hi han participat els nens i nenes de 1r i 2n de primària del CEIP Serena Vall. Han interpretat, primer per torns, i després conjuntament, els temes més tradicionals de les festes de Nadal. Aquest any, la pluja ha impedit que la cantada es fes a la plaça de la Vila, però l'acte ha estat igualment emotiu

Cantada de Nadales. Escoles de Llavaneres Cantada de Nadales. Escoles de Llavaneres

A l'envelat de Jaume Brutau, s'hi han aplegat tots els alumnes del CEIP Sant Andreu, de P3 a 6è de primària; els alumnes de P5 i 1r i 2n de primària del CEIP Serena Vall, i els tres cursos del CEIP Labandària, de P3, P4 i P5. A més, hi han assistit pares, mares i altres familiars dels nens i nenes, així com mestres de les tres escoles i també l'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera.