Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Comunicació Opinió Grups Municipals Mandat 2019-2023 Partit Popular
Article del PP. Juliol de 2020
  • Volem donar les gràcies a tot Llavaneres per la seva col·laboració, esforç i comportament davant d´aquesta situació que ens ha canviat la vida. Gràcies, especialment, a les entitats i voluntaris per contribuir a pal·liar les conseqüències de la pandèmia. Agrair als nens el sacrifici que han fet al quedar-se a casa i també a la gent gran, víctimes principals d´aquesta situació. A tots: moltíssimes gràcies!

    El nostre grup ha estat en contacte diari amb el Govern per conèixer puntualment la situació. Hem col·laborat en un pla d´ajuda dirigit a les persones més dèbils coordinat per Serveis Socials (lloguers, alimentació, subministrament d´electricitat i gas...). A més, hem proposat iniciatives pels autònoms, comerços i petits negocis, per recuperar l´economia i ajudar els treballadors.

    La inseguretat ciutadana és un altre dany col·lateral: els robatoris s´han incrementat i, malgrat que comptem amb un personal excel·lent a la Policia Local, el nombre d´efectius és insuficient. Són humans i no posseeixen el do de la ubiqüitat, per això és del tot necessari destinar recursos municipals per augmentar la plantilla i no només cobrir les baixes per malaltia. La situació és excepcional, però intentem que no ens desbordi.

    Un altre tema recurrent és la neteja: Llavaneres està brut. Les àrees de contenidors, molt brutes; els camions d´escombraries perden líquids lixiviats, que són altament tòxics i fan una olor repugnant. No ens val que es doni la culpa a l´incivisme, que existeix, cal prendre mesures per evitar-ho.

    Desitgem que per Sant Andreu puguem fer una festa major digna.