Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Comunicació Opinió Grups Municipals Mandat 2019-2023 Esquerra Republicana
  • Després d'un estiu de calma tensa la tardor ens ha tornat a dur les pitjors sensacions. Quan ja semblava que tots havíem après a conviure amb la pandèmia, la realitat, un cop més, ens ha tornat a deixar glaçats i els records de les pitjors etapes a la primavera s´han tornat a fer presents.

    Malgrat tot, però, des d´ERC s´ha volgut seguir apostant per a la participació adaptada a la nova realitat que ens ha tocat de viure. És per això que totes les regidories s´han posat a treballar en alternatives virtuals que permetin els espais de debat i de trobada encara que siguin amb cadascú a casa seva. Aquesta tardor arriba farcida de propostes no presencials a les que esperem que tots us hi aboqueu. Sense anar més lluny, fa una setmana es va presentar la continuació del procés participatiu Labandària: ‘Projectem el Labandària´. Les assemblees de barri, les jornades empresarials, el taller per a entitats, el parc de Nadal, els esdeveniments esportius dels caps de setmana... també s´han hagut de reinventar. Tot i que els formats inicials es basaven en el contacte proper entre ciutadans i govern o entre el teixit empresarial del municipi i que ara és evident que tot això serà més complicat s´ha cregut necessari buscar les fórmules per no perdre cap d´aquests espais de debat. Per això s´han posat a disposició d´entitats i ciutadans els mecanismes tecnològics perquè puguin seguir participant de la vida pública de l´Ajuntament.

    Esperem, de tot cor, que aviat puguem, però, tornar a omplir les graderies dels equipaments esportius, participar dels debats cara a cara i, en definitiva, refer entre tots una nova normalitat basada en abraçades i encaixades de mans i que sobretot ens torni a fer sentir lliures.