Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis a les Persones Comunicaciˇ Opiniˇ Grups Municipals Mandat 2019-2023 Movem Llavaneres
Article de Movem Llavaneres. Gener de 2021
 • 2020, l’any que tothom voldrÓ oblidar o el que passarÓ a la historia com el que va fer replantejar-nos el nostre dia a dia. Ara tothom parla de nova normalitat, per˛ ning˙ sap del cert quŔ significa aquesta nova normalitat. Des de Movem Llavaneres creiem que ha de passar per un estil de vida mÚs sostenible i posant les persones al centre de les nostres prioritats.

  Malgrat les dificultat d’aquest any terrorÝfic, el nostre grup ha continuat treballant per aconseguir millorar la vida de les llavanerenques i llavanerencs, coordinant-nos amb el govern en tot all˛ que hem cregut necessari i sent crÝtics amb all˛ que creiem que es podia millorar.

  Fent balanš del que s’ha aconseguit des de Movem Llavaneres per a aquest 2020 volem destacar que, grÓcies al nostre regidor, s’ha contractat els serveis d’una vetlladora per a l’Escola Jaume Llull, una necessitat que l’escola venia reclamant a la Generalitat sense obtindre resposta positiva; s’ha donat continu´tat al projecte Camins escolars (tal i com d˙iem al nostre programa) amb el tancament a la circulaciˇ de vehicles a les hores d’entrada i sortida de l’Escola JLL, creiem en un poble mÚs sostenible i segur per als vianants. Hem de lamentar, per˛, que la partida de 10.000€, que vam aconseguir incorporar al pressupost de 2020 per a fer l’estudi d’un hort solar al pÓrquing de l’estaciˇ, es quedÚs sense fer servir i que farÓ engreixar, encara mÚs, l’excessiu romanent que tenim al nostre ajuntament.

  Per ˙ltim, volem felicitar la gran tasca de les voluntÓries i voluntaris de la Comissiˇ de la Cavalcada. Realment va ser un muntatge meravellˇs que feia somniar als mÚs menuts (i als mÚs grans) i que ens feia oblidar, encara que fos per uns instants, aquest any catastr˛fic que hem viscut. Val a dir tambÚ que les mesures de seguretat i higiene van ser excepcionals. Malauradament, una gran part de la poblaciˇ no va poder gaudir d’aquest gran acte i encara sap mÚs greu desprÚs de veure el resultat del muntatge. Estem segurs que aprendrem dels errors i aplicarem tots els esforšos per a millorar els propers anys.

  Us desitgem un gran 2021!

  Segueix-nos a les xarxes socials!

  Facebook @MovemLlavaneres
  Twitter @LlavaneresMovem
  Instagram @MovemLlavaneres
  Mail movemllavaneres@gmail.com