Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Comunicació Opinió Grups Municipals Mandat 2023-2027 Acord per Llavaneres
Article d'Acord per Llavaneres. Juliol de 2023
  • Des d'Acord per Llavaneres volem agrair de nou als llavanerencs i llavanerenques que ens van fer confiança a les eleccions del passat 28 de maig; el seu suport ens ha permès participar en el govern municipal.

    Aprofitant aquest espai volem felicitar a la companyia de teatre La Inestable que, juntament amb l´Escola de Música i altres entitats, ens van obsequiar amb dues funcions espectaculars del musical 'Mamma Mia', amb un èxit d'assistència brutal. Aquestes col·laboracions fan poble i creiem s'han de potenciar. Gràcies també a tothom que ha fet possible tots els actes de la Festa Major.

    Hem començat a treballar per planificar la posada en marxa d´un primer pla de xoc de manteniment i neteja de carrers, accessos, parcs, jardins i zones d'esbarjo, entre d'altres, i també per millorar la seguretat. En aquest sentit, hem dotat la nostra policia d´eines com el lloguer de dues motos elèctriques.

    Estem estudiant el pressupost municipal per comprovar quines partides disposem per poder fer aquestes primeres actuacions, sense perdre de vista el pla de ruta per als propers quatre anys, que volem sigui el projecte de tots.

    Així mateix s´han fet uns primers contactes amb el Consell Català d´Esports per veure de quines opcions de finançament disposem per continuar les obres de la zona esportiva i finalitzar el projecte. La primera actuació inclourà els vestidors del nou pavelló: són imprescindibles i necessaris.

    Entre tots hem d'aconseguir recuperar el poble que tots volem. Bon estiu a tothom!