Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Comunicació Opinió Grups Municipals Mandat 2023-2027 Partit Popular
Article del PP. Octubre de 2023
  • En aquests primers mesos al capdavant del govern ens hem centrat a solucionar els problemes més urgents. Estem treballant intensament amb l'objectiu de millorar Llavaneres. Els nostres esforços s'han centrat en tres grans eixos: l'escolta activa, el treball i la planificació. Sempre amb la voluntat de no quedar-nos de braços plegats. Entre totes les accions i decisions que hem tirat endavant, volem destacar que des del primer dia hem posat damunt de la taula les necessitats de la ciutadania i del municipi. Durant aquests mesos, hem pres moltes decisions per tal d´aportar solucions a problemàtiques que existien.

    Els cent dies passats són un impuls per continuar treballant per tot el municipi. Amb el compromís de millorar les condicions de vida de tots els llavanerencs, estem buscant vertebrar grans consensos entre la població. Volem evitar que ningú es quedi enrere, sobretot els més vulnerables; es per això que el govern es compromet a blindar la despesa social del consistori i treballar per la posada en marxa de noves promocions d'habitatge públic.

    D'altra banda, treballem per millorar el manteniment i la neteja del municipi. Pel que fa a la Seguretat Ciutadana, és una prioritat per a aquest govern; ja hi vàrem apostar durant la temporada estival per reforçar la presència de la Policia Local a peu de platja diàriament i també al centre. Estem elaborant el pressupost per al 2024: farem el millor pressupost possible, apostant per la seguretat, la neteja i manteniment, entre d'altres. El pròxim mes de desembre l'Associació Casal Gent Gran de Llavaneres celebrarà el 40è aniversari. L´entitat desenvolupa una tasca molt important a Sant Andreu de Llavaneres; està molt arrelada al poble i aconsegueix una elevada participació en les activitats que organitza. La tipologia dels usuaris del Casal ha canviat al llarg d'aquests quaranta anys i cada cop la gent gran és més dinàmica. Les activitats han augmentat i actualment són molt diverses. Des del Grup Municipal del Partit Popular, volem felicitar l'associació per aquests quaranta anys d'història i encoratjar-la per continuar treballant per la gent gran de Sant Andreu de Llavaneres.