Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Ārea de Serveis a les Persones Comunicaciķ Opiniķ Grups Municipals Ciutadans
Article C's. Juliol de 2015
  • Carlos SánchezDesprés del procés electoral del mes de maig, comencem un nou mandat amb una redistribució de forces polítiques, algunes baixes i noves incorporacions.

    El nostre grup municipal, C's Llavaneres, es troba entre aquestes noves incorporacions; i aprofita aquesta ocasió d'expressar la nostra opinió, per donar les gràcies novament a totes aquelles persones que ens van donar la seva confiança.

    Per a C's Llavaneres i per a mi personalment, és un orgull poder desenvolupar la feina de regidor, i suposa un repte de treball i responsabilitat, per aconseguir el que és la nostra intenció: treballar per un "Llavaneres de tots i per a tots".

    Creiem que en l'àmbit municipal, es poden defensar posicions i idearis, però per sobre de tot, la nostra feina i dedicació té més sentit, quan més dediquem les nostres forces i capacitats per a treballar pels nostres convilatans. I això vol dir, capacitat per a arribar a acords, unir voluntats i conformar majories envers les necessitats de Sant Andreu de Llavaneres.

    Hem celebrat el ple de constitució de la corporació municipal, que personalment vaig trobar emotiu i gratificant, i hem celebrat el ple extraordinari d'aprovació del cartipàs municipal, que ens ha de donar les línies generals organitzatives i d'actuació per als propers quatre anys. 

    El grup municipal de C's Llavaneres comença així el mandat, que pretén compartir amb la resta de formacions polítiques en un ambient de cordialitat i compromís pels projectes futurs, tot tenint en compte la diversitat d'idees i interessos de cadascuna de les formacions.

    I en el sentit de l'expressat en el paràgraf anterior, haig de manifestar com a únic regidor del grup municipal que represento, que el contacte mantingut fins a data d'avui, amb els partits i persones amb què he coincidit, tant representants polítics com personal del nostre Ajuntament, ha estat de molt bona sintonia i tracte, i amb una gran actitud positiva. Per part nostra intentarem que així sigui al llarg de tot el mandat, per a transmetre respecte per la nostra responsabilitat de servei públic.     

    Aprofito també aquest espai, per dir a tots el llavanerencs que quedo a la seva disposició per a qualsevol tema o inquietud que desitgin compartir o els pugui ajudar.

    Salutacions cordials,


    Carlos Sánchez Nicolau
    Regidor-Portaveu
    Grup Municipal C's Llavaneres