Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Ārea de Serveis a les Persones Comunicaciķ Opiniķ Grups Municipals Acord per Llavaneres
Article d'Acord per Llavaneres. Setembre de 2015
  • Regidors d'Acors per Llavaneres
    Regidors d'Acors per Llavaneres

    Fa ben poc hem fet els cent dies del nou govern d'acord d'esquerres: ERC + ACORD. Potser és molt d'hora per fer balanç dels gestors i de la nova gestió, més tenint en compte que a l'estiu la feina s'alenteix. Tenim per davant tota la legislatura i ens cal donar-nos temps per millorar encara el dia a dia. Ara el que podem compartir són sensacions i els primers senyals de canvi.


    Des d'ACORD sempre hem estat convençuts que la manera més intel·ligent i eficaç de governar és amb el màxim suport dels grups i que les majories absolutes no són gens recomanables. És molt més intel·ligent buscar acords que fer la feina tot sols.

    Un govern amb majoria, com el que ara hem format, i al mateix temps que escolta i respecta l'oposició, ha de ser la garantia del canvi.

    A ACORD estem molt satisfets que:

    La coordinació de tots els membres del govern sigui òptima.
    Les regidories siguin conscients que col·laborant s'aprofitem més i millor els recursos.
    l'ambient i la feina als plens municipals sigui ara molt més “normal” i profitosa, amb un canvi radical de la relació entre govern i oposició.
    Els regidors tinguin més compromís, millor disposició i siguin més accessibles a la ciutadania.

    Sabem que queda molt per fer. La desconfiança de la gent amb la feina dels polítics a l'ajuntament costaran de canviar, però estem convençuts que estem en el bon camí. Ens cal un ajuntament obert però també la confiança de la gent del carrer que s'hi acosti, participi, sigui exigent amb els seus drets i comprensiva amb una feina que cal que sigui justa i que es fa en bé de tots, no només en benefici d'uns pocs.

    Us emplacem a fer un Llavaneres millor entre tots. Tenim un ajuntament amb iniciativa, disposat a escoltar i que respon. Comptem amb tots vosaltres.

    Fem ACORD per Llavaneres a: http://acordperllavaneres.cat/