Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC27 de març de 2020 - Actualitat municipal

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

Les regidories de Medi Ambient i de Serveis i Manteniment han posat en marxa una actuació de desinfecció de diferents punts del municipi, com a reacció a la proliferació de la Covid19 al nostre país i per evitar-ne més contagis. L'acció s'afegeix a les accions de neteja de les bústies de contenidors, que s'han intensificat des de fa dies. De l'execució se n'encarrega l'empresa concessionària del servei de neteja viària, Fomento Construcciones y Contratas (FCC). La brigada municipal també farà desinfeccions de la via pública. Això permetrà ampliar la freqüència de la campanya posada en marxa per aturar la propagació del coronavirus.


La regidoria de Salut Pública, en coordinació amb les farmàcies de Llavaneres, té en marxa un protocol per fer arribar a domicili la medicació als majors de 65 anys i als malalts crònics que no tinguin una xarxa familiar que ho pugui resoldre. Són un dels col·lectius més vulnerables i no han de sortir de casa en cap cas.


La Regidoria d'Ocupació continua atenent els usuaris del servei tot i l'estat d'alarma imposat pel Coronavirus. Es garanteix l'atenció personalitzada a les persones que es vulguin donar d'alta a la borsa de treball o que vulguin realitzar alguna consulta en l'àmbit de l'ocupació.


La comissió olímpica de Llavaneres ha decidit ajornar les Olimpíades Populars de Llavaneres, que s'havien de celebrar aquest estiu, entre el 26 de juny i el 5 de juliol.


La regidoria de Benestar Social ha repartit aquesta setmana les targetes moneder a les famílies d'infants que tenen aprovada una beca de menjador escolar. A Llavaneres són un total de 146 beques.


La crisi sanitària del Coronavirus ha obligat a suspendre la celebració de Sant Jordi a tot Catalunya. L'Ajuntament de Llavaneres s'ha hagut de sumar a aquesta mesura i aquest any no hi haurà activitats durant la diada del 23 d'abril ni tampoc venda de roses ni llibres. La regidoria de Cultura i Festes, en canvi, manté la Mostra Literària 2020.








Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us l'enviarem més.

AJUNTAMENT DE SANT ANDREU DE LLAVANERES

Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937023600