X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.03.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Campanya de desinfecció per aturar el coronavirus
Es posa en marxa avui en punts d'especial risc de contagi

Les regidories de Medi Ambient i de Serveis i Manteniment posaran en marxa aquesta mateixa tarda una actuació de desinfecció de diferents punts del municipi, com a reacció a la proliferació de la Covid19 al nostre país i per evitar-ne més contagis. L'acció s'afegeix a les accions de neteja de les bústies de contenidors, que s'han intensificat des de fa dies. De l'execució se n'encarrega l'empresa concessionària del servei de neteja viària, Fomento Construcciones y Contratas (FCC).

Actualització 26/3: La brigada municipal també farà desinfeccions de la via pública. Això permetrà ampliar la freqüència de la campanya posada en marxa per aturar la propagació del coronavirus.

Actualment i des de fa dies, s'està fent un treball de neteja amb aigua i sabó a les àrees de contenidors, especialment de les bústies i de la zona de l'entorn de les àrees d'aportació. Ara es farà un pas més: una campanya de desinfecció de la via pública, que en alguns punts més prioritaris serà diària.

Aquests llocs prioritaris són: l'accés al CAP i a les dues residències de gent gran del poble, Loval i l'Estada. També són zones prioritàries en la desinfecció  l'entorn de les farmàcies i de les botigues d'alimentació i queviures -en especial del carrer de Munt-, les parades d'autobús i les bústies dels contenidors.

Àrea de contenidors acabada de netejar amb aigua i sabó
Àrea de contenidors acabada de netejar amb aigua i sabó

Deixalleria i voluminosos

Recordem, d'altra banda, que a causa de l'estat d'alarma, han quedat anul·lats els serveis de recollida de voluminosos i també la deixalleria municipal. Es demana als usuaris que facin emmagatzematge d'aquests residus a casa fins que la situació es normalitzi.

Diputació de Barcelona
^