Botó que mostra/amaga menú lateral
Formularis
Formularis
Bústia de contacte

Si teniu propostes, queixes, suggeriments o simplement voleu posar-vos en contacte amb l'Ajuntament, si us plau, empleneu aquest formulari i us respondrem el més aviat possible.

És imprescindible que us identifiqueu per tal de poder tramitar la vostra consulta, així ho estableix l'article 70 de la llei 30/92 de 26 de novembre de procediment administratiu.

NOTA: Aquest formulari té com a objecte fer arribar propostes o suggeriments. Per tramitar alguna sol·licitud, consulteu el catàleg de tràmits.

Per a determinats tràmits i/o consultes serà necessari contactar telefònicament o telemàticament amb l'Ajuntament. Podeu consultar el seguiment de les propostes i suggeriments rebuts a través del web municipal.

Aquí podeu consultar l'eina d'enquestes municipals.

Comunicacions específiques:

  NETEJA VIÀRIA i/o ESCOMBRARIES    

  EMERGÈNCIES POLICIA LOCAL

Comunicacions genèriques:

  

*
*
*
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda 
*Consentiment
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

També podeu adreçar-vos a l'Ajuntament per correu ordinari:

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres

Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, la persona interessada té la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Diputació de Barcelona
^