X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
La coca de Llavaneres

 Coca de Llavaneres  Coca de Llavaneres  Coca de Llavaneres

La Coca de Llavaneres està certificada amb una marca de garantia de qualitat. Són les postres per excel·lència de la gastronomia local. Es tracta d'una pasta de full farcida amb crema i coberta amb pinyons i sucre. Deliciosa.

La coca típica i tradicional de Sant Andreu de Llavaneres és una coca generalment de forma rectangular, tot i que ocasionalment pot tenir altres formes, i no excessivament gruixuda (no sol passar d’uns 2 cm de gruix). S’elabora amb pasta de full, està farcida de crema i massapà (fet amb ametlles del país), i porta pinyons (també del país) per sobre. Aquesta coca estarà elaborada exclusivament en obradors de pastisseries artesanes que es troben ubicats dins el terme municipal de Sant Andreu de Llavaneres. El percentatge de greix i el de proteïnes d’aquesta coca quedaran establerts en funció de les anàlisis que es facin. Així ho especifica el Reglament d'ús de la marca de garantia de qualitat.

Aquests són els establiments que actualment gaudeixen de la certificació:

Les empreses que vulguin sol·licitar l'adhesió a la marca de garantia poden omplir aquest formulari. Si sou una empresa que ja està donada d'alta i us heu quedat sense etiquetes les podeu demanar clicant aqui.

El vídeo

×  
La coca de Llavaneres, garantia de qualitat La coca de Llavaneres, garantia de qualitat
Diputació de Barcelona
^