X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
Formularis | PUBLICAT 28.02.2022
Formularis
Adhesiˇ a la marca Coca de Llavaneres
Formulari per formar part de la marca de qualitat Coca de Llavaneres
Les pastisseries i restaurants podeu omplir aquest formulari per demanar formar part de la marca de qualitat Coca de Llavaneres. Les visites de control de la marca es realitzaran bianualment duant el primer trimestre de l'any
*
*
*
*
*
*
*
SolĚlicito l'adhesiˇ a la marca Coca de Llavaneres i manifesto conformitat per a portar a terme les accions que ha de realitzar la Comissiˇ de la Marca de Garantia a partir de la data de tramesa d'aquest document. Voldria rebre les etiquetes segŘents:
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

polÝtica de privacitat

AvÝs: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades s'inclouran en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusiˇ en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informÓtic. Es podran exercir els drets d'accÚs, rectificaciˇ, cancelĚlaciˇ i oposiciˇ, en els termes inclosos a la legislaciˇ vigent, mitjanšant escrit adrešat a qualsevol dels punts d'atenciˇ ciutadana.
Diputaciˇ de Barcelona
^