X
Excepcionalitat per sequera!
Portada └rea de Serveis Centrals Promociˇ Econ˛mica, Empresa, Comerš, Turisme i Consum
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
Promociˇ Econ˛mica, Empresa, Comerš, Turisme i Consum

HORARI

Servei de Creaciˇ d'Empreses: dilluns a divendres de 10 a 14 h.

Oficina de Turisme: juliol, agost i setembre: de 10 a 14 h, de dimecres a diumenge.

Teresa Vidal i Peig
Esquerra Republicana de Catalunya.
3a Tinent d'alcalde. Regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum, Turisme i Noves Tecnologies, i regidora-delegada del barri de Can Sans. En funcions.
Correu electrònic

La Regidoria de Promoció Econòmica té com a principal objectiu potenciar el desenvolupament social i econòmic de la vila oferint recursos i serveis als veïns i veïnes i a les empreses. La Regidoria treballa amb professionalitat i de manera proactiva per tal d'afavorir les oportunitats de negoci a la vila. Així, tots plegats seguim compartint el privilegi de viure a Llavaneres.

Funcions

CREACIÓ D'EMPRESES

Si tens una idea i vols desenvolupar-la muntant la teva pròpia empresa, exposa-la al Servei de Creació d'Empreses, on podràs establir el primer contacte per conèixer els passos a seguir, quins tràmits administratius s'han de dur a terme, informació sobre com elaborar el teu pla d'empresa i la viabilitat del teu projecte empresarial. Per rebre a aquest servei, cal concertar una entrevista prèviament.

desenvolupament local

Des del Servei de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme també es dóna suport i s'impulsen altres iniciatives en diferents àmbits per tal de millorar el teixit empresarial i dinamitzar econòmicament el municipi.

CONSUM

La Regidoria també ofereix atenció personalitzada en cas de reclamacions, queixes o petició d'informació sobre temes de consum. Es tracta d'un servei que s'ofereix dimecres i divendres amb el suport de l'Àrea de Consum de la Diputació de Barcelona. Només cal demanar cita prèvia

CANAL V═DEO

×  
El comerš de Llavaneres: viu l'experiŔncia El comerš de Llavaneres: viu l'experiŔncia
×  
La sembra del pŔsol garrofal de Llavaneres La sembra del pŔsol garrofal de Llavaneres
×  
Pomes Farcides de Sant Andreu de Llavaneres Pomes Farcides de Sant Andreu de Llavaneres
Diputaciˇ de Barcelona
^