X
Emergència per sequera!
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum
Botó que mostra/amaga menú lateral
Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum

HORARI

Servei de Creació d'Empreses: dilluns a divendres de 10 a 14 h.

Oficina de Turisme: juliol, agost i setembre: de 10 a 14 h, de dimecres a diumenge.

REGIDORA
Annabel Martínez Bautista
Regidora de Recursos Humans, Promoció Econòmica, Comerç i Consum, Ocupació, Turisme, Igualtat i Noves Tecnologies.
Cita prèvia

La Regidoria de Promoció Econòmica té com a principal objectiu potenciar el desenvolupament social i econòmic de la vila oferint recursos i serveis als veïns i veïnes i a les empreses. La Regidoria treballa amb professionalitat i de manera proactiva per tal d'afavorir les oportunitats de negoci a la vila.

Funcions

CREACIÓ D'EMPRESES

Si tens una idea i vols desenvolupar-la muntant la teva pròpia empresa, exposa-la al Servei de Creació d'Empreses, on podràs establir el primer contacte per conèixer els passos a seguir, quins tràmits administratius s'han de dur a terme, informació sobre com elaborar el teu pla d'empresa i la viabilitat del teu projecte empresarial. Per rebre a aquest servei, cal concertar una entrevista prèviament.

desenvolupament local

Des del Servei de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme també es dóna suport i s'impulsen altres iniciatives en diferents àmbits per tal de millorar el teixit empresarial i dinamitzar econòmicament el municipi.

TURISMEDes del Servei de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme també es dóna suport i s'impulsen altres iniciatives turísitiques per donar a conèixer el patrimoni. 

CONSUM

La Regidoria també ofereix atenció personalitzada en cas de reclamacions, queixes o petició d'informació sobre temes de consum. Es tracta d'un servei que s'ofereix dimecres i divendres amb el suport de l'Àrea de Consum de la Diputació de Barcelona. Només cal demanar cita prèvia

CANAL VÍDEO

×  
La sembra del pèsol garrofal de Llavaneres La sembra del pèsol garrofal de Llavaneres
Diputació de Barcelona
^