X
A partir del 17 d'octubre, Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Portada └rea de Serveis Centrals Promociˇ Econ˛mica, Empresa, Comerš, Turisme i Consum
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
Promociˇ Econ˛mica, Empresa, Comerš, Turisme i Consum

HORARI

Servei de Creaciˇ d'Empreses: dilluns a divendres de 10 a 14 h.

Oficina de Turisme: juliol, agost i setembre: de 10 a 14 h, de dimecres a diumenge.


Teresa Vidal i Peig
Esquerra Republicana de Catalunya.
3a Tinent d'alcalde. Regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum, Turisme i Noves Tecnologies, i regidora-delegada del barri de Can Sans.
Correu electrònic

La Regidoria de Promoció Econòmica té com a principal objectiu potenciar el desenvolupament social i econòmic de la vila oferint recursos i serveis als veïns i veïnes i a les empreses. La Regidoria treballa amb professionalitat i de manera proactiva per tal d'afavorir les oportunitats de negoci a la vila. Així, tots plegats seguim compartint el privilegi de viure a Llavaneres.

Funcions

CREACIÓ D'EMPRESES

Si tens una idea i vols desenvolupar-la muntant la teva pròpia empresa, exposa-la al Servei de Creació d'Empreses, on podràs establir el primer contacte per conèixer els passos a seguir, quins tràmits administratius s'han de dur a terme, informació sobre com elaborar el teu pla d'empresa i la viabilitat del teu projecte empresarial. Per rebre a aquest servei, cal concertar una entrevista prèviament.

desenvolupament local

Des del Servei de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme també es dóna suport i s'impulsen altres iniciatives en diferents àmbits per tal de millorar el teixit empresarial i dinamitzar econòmicament el municipi.

CONSUM

La Regidoria també ofereix atenció personalitzada en cas de reclamacions, queixes o petició d'informació sobre temes de consum. Es tracta d'un servei que s'ofereix diàriament amb el suport de l'Àrea de Consum de la Diputació de Barcelona. Només cal demanar cita prèvia

CANAL V═DEO

×  
El comerš de Llavaneres: viu l'experiŔncia El comerš de Llavaneres: viu l'experiŔncia
×  
La sembra del pŔsol garrofal de Llavaneres La sembra del pŔsol garrofal de Llavaneres
×  
Pomes Farcides de Sant Andreu de Llavaneres Pomes Farcides de Sant Andreu de Llavaneres
Diputaciˇ de Barcelona
^